Shefali was nog een jonge tiener uit een gebroken gezin toen ze een vrouw ontmoette die haar een ticket aanbood om weg te gaan uit haar kleine dorpje. De vrouw beloofde Shefali een goede baan in de enorme stad Kolkata. Shefali ging met haar mee.

Het verhaal bleek echter één grote leugen. Shefali werd naar een bordeel gebracht en moest, voor een paar dollar per uur, seksuele diensten verrichten voor klanten.
Toen Shefali maandenlang verkrachtingen en mishandelingen had ondergaan, voelde ze zich compleet waardeloos. Het was alsof haar ziel en lichaam kapot waren gemaakt. Ze kon niet vermoeden hoe haar leven nog zou veranderen.

Leden van het IJM-team in Kolkata vonden Shefali in een red ligt district waar meer dan 10.000 sekswerkers leven. Tijdens een reddingsoperatie met lokale gezagsdragers werd Shefali gevonden en in veiligheid gebracht.

De vrouw die Shefali verhandeld had, werd opgepakt en veroordeeld tot zeven jaar cel. Vandaag de dag leeft Shefali in vrijheid en is gelukkig. Ze werkt bij een lokale boetiek en heeft een zoon gekregen, met wie ze graag samen zit als hij zijn huiswerk maakt.

Help mee en bevrijd meisjes uit de seksindustrie ->

Geef waar meest nodig